مشاوره حقوقی رایگان - غصب زمین

سلام من تاریخ 5 اردیبهشت همین امسال زمینی خریدم چند روز بعد رفتم دیدم زمینم دیوار کشیدند چندین مرد گفتن برو از فروشندش شکایت کن من قولنامه دارم بنگاه پاش امضا کرده من الان فقط از فروشنده شکایت کردم چون تنها مدرکم از ایشونه ، من وقتی زمین خریدم سکه فروختم به قیمت 13 میلیون تو همین یک ماه هر سکه شده نزدیک 15 میلیون میخام ببینم پولم دادگاه به قیمت روز میتونه از این نامرد بگیره؟ و چقد طول میکشه

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

با سلام. پرداخت طلب به نرخ روز بستگی به خواسته‌ی شما دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست اثبات مالکیت دهید و سپس علیه فروشنده و بنگاه .و خریدار جدید تحت عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان فروش مال غیر شکایت کنید اگر در دادگاه قبول کرد که مال غیر بوده می توانید دادخواست اعلام بطلان معامله و استرداد ثمن به نرخ روز بدهید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب شما می بایست دادخواست اثبات مالکیت دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله نگران نباشید بابت کلاهبرداری و فروش مال غیر شکایت کنیدو دادخواست ابطال بیعنامه و ثمن معامله به نرخ روز بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام براساسِ سکه محاسبه نمیشود ولی در هر صورت براساس تورم غرامات و خسارات محاسبه میشود. زمان دقیقی قابل پیش بینی نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد اثبات مالکیت مطرح نمایید