مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین

زمینی در شمال به مساحت 228 متر می خواهم خریداری کنم فروشنده یک شرکت ویلاسازی است که برای زمین کد رهگیری می گیرد و سند تک برگ می زند در مبایعه نامه درج شده مسکونی اما نوشته شده در حال حاضر خارج از طرح هادی بافت روستا می باشد و در طرح گسترش روستا می باشد سوالم این است که ایا این زمین در بافت روستایی هست یا خیر و آیا اجازه ساخت می توانیم بگیریم ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از طریق اداره ثبت اسناد و املاک شهر محل وقوع ملک استعلام بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در طرح گسترش هست احتمال اینکه جز بافت شود هست از بیناد مسکن موضوع را پیگیری کنید ولی فعلا مجوز ساخت نمیدهند