مشاوره حقوقی رایگان - تغییر بافت و طرح هادی

با سلام.
زمینی داخل بافت روستایی خریداری کردیم و نسبت به اخذ پروانه ساختمانی هم اقدام شد. استعلام کلیه ارگان های مربوطه نیز اخذ شد. دو مرتبه هم پروانه تمدید شده. امسال که طرح هادی جدید مشخص شد، اعلام گردید که زمین ما از بافت خارج شده. میخواستم بدونم آیا این امکان هستش که زمینی که داخل بافت بوده و پروانه هم صادر شده بعد از این مدت از بافت خارج شه؟ آیا پیشنهادی جهت پیگیری دارید؟
زمین در محدوده شهر نور استان مازندران هستش.
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است.
چون در زمان اخذ پروانه ساخت در داخل بافت بود و شما با اخذ پروانه اقدام به ساخت کرده اید مشکلی پیش نمیاد و جهت اصلاح طرح حضورا از طریق بنیاد موضوع را پیگیری کنید.