مشاوره حقوقی رایگان - شرط بندی

سلام خسته نباشیدبنده حسابم بانکیم به علت ورود به سایت شرط بندی داداستانی مسدودکرده بردرفتم دادگاه قاضی رای تعلیق داده کلا هم6میلیون واریزکردم 1میلیون به غیرازپول خودم برداشت کردم الان دادستانی میگه اگه بخاین حسابتوازادکنیم اون پولی که برنده شدی باید به حساب داداگستری واریزی کنی دوباره رفتم پیش قاضی میگه من وظیفه ام رای بود ک دادم من الان دیگه نمیدونم چجوری حسابمو باز کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما لاجرم ناگزیرید که مطابق خواسته دادستانی عمل نمایید هرچند آن چه ملاک است حکم دادگاه است و دادستانی نباید این گونه با شما برخورد نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

انچه که ملاک عمل خواهد بود رای دادگاه است