مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

با سلام پس از فعالیت در سایت شرطبندی حساب بانکیم مسدود شد به بانک رفتم گفتن به دستور مقامات قضایی بوده از تهران الان من بچه خوزستان هستم واسه حل این مشکل از دادگستری دزفول شهر خودم میتونم پیگیر حل این مشکل بشم یا باید به تهران مراجعه کنم چون دستور از اونجا حکم خورده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید به همان مرجع قضایی که دستور توقیف داده مراجعه نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر عجله داری باید بیایی تهران اگر نه خودشون بعداً میفرستن دزفول

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید به تهران مراجعه نمایید
در صورت تمایل به اعطای وکالت از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای پیگیری باید وارد سایت قمار شوید و اطلاعات خود را وارد کنید و از طریق تماس تلفنی از دادستانی کل کشور پیگیری کنید.
ممکن است دادستانی بعد از بررسی حساب شما را باز کنه یا پرونده را جهت رسیدگی به دادسرای شهر خودتان ارسال کنه.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام و احترام ؛؛؛

برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت. بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و یا در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید ضمن اینکه اگر حساب شما از طریق سایت شرط‌بندی مسدود شده باشد و بایستی به دادستانی کل کشور در تهران مراجعه و چنانچه بار اول باشد با اخذ تعهد از شما و انجام امورات اداری حساب شما رفع مسدودی خواهد شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حضوری پيگير ماجرا شوید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق دادستانی کل کشور موضوع را پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دادستانی کل کشورباید موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام زمانی که حساب شما مسدود می باشد می بایست در سایت مربوطه ثبت نام نمایید

و مدارک خود را بارگذاری نمایید و منتظر ابلاغ بمانید

می‌توانید به تهران مراجعه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام منتظر ابلاغیه جدید باشید شما در سایت های شرط بندی عضو و بازی های آنلاین انجام داده اید از جانب دادستانی کل این گونه سایت ها به مرور بسته می‌شوند و شما نیز احضار میشوید خیر نمی‌تونید پیگیری کنید از این طریق منتظر ابلاغ باشید که از جانب شعبات قضایی شهر خودتان ارسال شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به توضیحات عنوان شده بایستی گفت در صورتی که از شهر تهران به به شهر دزفول در خصوص چنین امری نیابت داده شده باشد شما می‌توانید از شهر خویش اقدام کنید در غیر اینصورت می‌بایستی از شهر تهران اقدام کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از دادستانی شهرستان درخواست دهید و در سایت eers. ir اطلاعات خود را ثبت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر از دادسرای محل سکونت حل نشد باید از طریق دادستانی تهران پیگیری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می بایست به مرجعی که دستور توقیف داده مراجعه فرمایید .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بهتر است به دادگستری تهران مراجعه کنید و از طریق آن‌ها سعی کنید به حل این مشکل بپردازید. البته در صورتی که دستور قضایی مربوط به شما باشد، می‌توانید از طریق دادگستری خود شهر نیز پیگیری کنید.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

برای پیگیری باید به همان دادگاه صادرکننده دستور مراجعه کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما باید از طریق داستان فضای مجازی تهران موضوع را پیگیری نمایید