مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کردن مهریه توسط خودِ خانوم

با سلام و خدا قوت
خانوم بنده توسط دادگاه ناشزه محسوب شده اند و 70 ضربه شلاق خورده و حکم به صورت قطعی و کامل اجرا شده است
و علاوه براین ایشان هیچ مهریه ای جز 14 عدد گل رز ندارند (چرا که از پیش بنده باتوجه به رفتارهای ایشان، شک داشتم که در زندگی مشترک به بنده خیانت خواهند کرد یاخیر)
الان با توحه به توضیحات فوق، سوال بنده این بود که آیا ایشان میتوانند بدون رضایت و اجازه بنده، توسط دادگاه برای خود مهریه نقدی نوشته و مرا مجبور به پرداخت مبلغ نقدی بنمایند؟
پیشاپیش سپاس گذارم از پاسخ گوییتون