مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پول پیش خانه بابت مهریه

با سلام
اججاره نامه خانه ایی که در ان ساکن هستیم به نام همسرم هست ولی این پول از حساب من خارج شده و شاهد هم دارم که این پول را من پرداخت کردم.
الان همسرم میخواد جدا بشه
با توجه به اینکه من جز اون پول هیچ مال دیگری ندارم ایا میتونم شکایت کنم و پول رو پس بگیرم؟
و دوم اینکه بعدش این پول توسط ایشون توقیف میشه یا جز مستثنی های دین هست چون هیچی ندارم جز اون
ممنونم از شما

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

وجه مربوطه قابل توقیف می باشد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله . می توانید دادخواست مطالبه وجه بر علیه همسرتان بدهید و در صورت توقیف در پرونده مهریه می توانید اعتراض و دفاع کنید که غیر از این پول ، پول دیگری بابت ودیعه خانه ندارید