مشاوره حقوقی رایگان - وام راسی دامداری

باسلام
بنده مبلغ 100 میلیون پارسال از بانک ... وام راسی شش ماهه گرفته ایم و بعلت خشکسالی در شهرمان و گرونی آذوقه کلی ضرر کردم و توان بازپرداخت وام را به طور یکجا نداشتم ، بانک وامم را تمدید کرد و هر 4 ماه کلی سود از بنده میگیرن
سوال من این است با توجه به خشکسالی آیا درست است اینهمه سود از من بگیرن خدا وکیلی بیچاره شده ام و مجبور شدم طلاهای خانمم را نیز بفروشم خواهشا راهکاری به من بفرمایید تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تا پرداخت نکنید متاسفانه بانک هر روز جریمه می برد روش، از نظر قانونی کاری نمیشه بکنید مگر از طریق امام جمعه و کمیته امداد بدهی شما را بپردازند