مشاوره حقوقی رایگان - صدور گزارش اصلاحی

سلام خدمت وکلای عزیز و تشکر از شما
یکی از دوستانم 4 سال پیش پول بحساب من واریز کرده بود و درقبال ان ارز دیجیتال دریافت کرده ک هم شاهد دارم و هم عکس از تراکنش و..... الان با توجه ب اینکه قیمت ارز اومده پایین رفته شورا حل اختلاف تقاضای صلح و سازش داده تو جلسه رسیدگی اول گفت من چیزی بهش ندادم بعد ک مدارک رو نشون دادم گفت ک الان ارز ارزشی نداره و.... اونجا قاضی گفت باس تقاضای کارشناس بده ولی دادنامه صادر شده ک با توجه به صدور گزارش اصلاحی از امار کسر و بایگانی گردید، پرونده مختومه شده این یعنی چی ؟؟

پاسخ ها :

صدور گزارش اصلاحی پرونده از آمار کسر و بایگانی گردد پرونده مختومه شده