مشاوره حقوقی رایگان - رهن و اجاره

با سلام من یک ملکی را از فردی رهن کردم که ابتدا قرار بود من پول رهن مستاحر قبلی را بدهم و خانه را 48 ساعته موجر به صورت کامل نقاشی و گچ کاری کرده و به صورت ام دی اف تحویل دهد اما زمانیکه پول را دادم انقدر تعمیرات را طول داد که مجبور شدم از خیر همه چیز بگذرم که فقط ساکن شوم البته یک رنگ سر سری زد که بعد از دو هفته دوباره نم و رطوبت خانه را فرا گرفت بعد از چند روز پمپ اب ساختمان نیاز به تعمیر اساسی داشت که محبور شدم مبلغ 40 هزارتومن بدهم بعدا هم ک در ملک ساکن شدم فهمیدم که کل 5 واحد دارای یک کونتور اب است که با اینکه یک نفر هستم 55 تومان پول اب میدهم جدیدا هم اداره اب کونتور را قطع کرده بعلت اینکه بارها تذکر داده که کونتور اب باید واحدی شود و بدون اب شده ایم و با توجه به اینکه این خانه برق دزدی هم دارد میترسم برقش را هم قطع کنند میخواستم بدونم ایا به نظر شما میتوانم از طریق دادگاه پیگیری نمایم؟؟ در اینصورت هزینه شکایت راهم در اخر میتوانم مطالبه نماییم؟؟ با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" اکثریت واحدهای آپارتمانی در حال حاضر فاقد انشعاب آب اختصاصی هستند و انشعاب اشتراکیست . در فرض سؤال مشخص است که مؤجر نمی تواند بنا بر میل و خواست شما ظرف دو روز هم آپارتمان را رنگ آمیزی نماید و هم کابینتهای آشپزخانه را ام دی اف نماید ! احتمالاً پرداخت مبلغ 55 هزار تومان بابت شارژ ساختمان است که هزینه مصرفی آب جزیی از هزینه های مشترک از جمله برق مشترک فضاهای مشاعی ، نظافت فضاهای مشترک و ... به شمار می آید . در فرض سؤال به نظر می رسد شما از اینکه آپارتمان مذکور را اجاره نموده اید بعداً به هر دلیلی که خود بر آن واقف هستید ناراضی و پشیمان شده اید . کم هزینه ترین راه حل مسالمت آمیز بدون ایجاد کدورت ، عمل به مفاد قرارداد اجاره و یا تفاسخ و اقاله آن با تراضی طرفین بر مبنای مفاد قرارداد اجاره و قانون است .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اجاره عقدیست لازم و تنها بنا به شروطی از جمله از قابلیت انتفاع خارج شدن موضوع اجاره می تواند شرایط فخس را برای مستاجر حادث نماید اما سوال بنده اینجاست شما قبل از اجاره نیز به این موضوعاتی که فرمودید واقف بودید؟ اگر بودید شرایط سخت است اما اگر نبودید در کمترین زمن ممکن فسخ و یا اقاله را در دستور کار قرار دهید