مشاوره حقوقی رایگان - تحصیل مال از طریق نامشروع،سواستفاده و تقلب و کلاهبرداری

بنده در شعبه بازپرسی شخصی از بنده شکایت کرده بود به جرم کلاهبرداری، تحصیل مال نامشروع،خیانت در امانت ولی در روز جلسه قاضی شعبه بازپرسی دفاعیات کتبی بنده که در دست داشتم هیچ کدام از بنده به عنوان مدارک نگرفت یعنی اینکه قاضی چیزی نگفت اصلا در مورد مدارک فقط شفاهی هم از شاکی هم از بنده توضیحات گرفت و نوشت از پرونده که کپی گرفتم قاضی محترم از بنده دفاعیات آخر نگرفته بود چون متوجه صحبت های دروغ شاکی شده بود ، سوالم اینه آیا موضوع زیاد حاد نبوده که مدارک نخواسته یا اینکه جرم را فهمیده و نیازی دیگر به مدارک نبوده در ضمن ایشان از بنده وثیقه ملکی گرفته چون مبلغی که شاکی عنوان کرده بوده 72م بوده و بنده هم بابت این مبلغ کار برای ایشان انجام داده ام ولی متوقف نمودن کار از خود آنها بوده نه بنده ، دفاعیات آخر از بنده نگرفت، لازم به ذکر است که اخطاریه اول در خصوص اتهام ابلاغیه ارسال شد که بنده رفتم و قاضی در حضور شاکی جلسه برگزار کرد و این سوالات پرسید و از بنده وثیقه ملکی گرفت قاضی متوجه حرفای دروغ آنها شده بود که اتهام الکی به بنده زده بودن چون هیچ کدام از اتهامات کذب بوده بنده نه کلاهبرداری کرده بودم نه کارمند رسمی اداره یا ارگان جایی بودم شغلم آزاده که شاکی بیان کرده بود تحصیل مال از طریق نامشروع، نه خیانت در امانتی بنده انجام داده بودم همه حرفای آنها کذب بود که قاضی متوجه شد، الان به مدت 2هفته مجدد اخطاریه ارسال شده در خصوص انجام تحقیقات به شعبه بازپرسی مراجعه کنید سوالم اینه این احضاریه در خصوص ادای توضیحات انجام تحقیقات واسه چیه و من مراجعه کنم به شعبه چی بگم اونجا آیا این پروسه مجدد رفتن برای تحقیقات واسه چیه ممنون میشم کمکم کنید؟ آیا قاضی امکان منع تعقیب پرونده میزند یا اینکه بنده را محکوم میکند ممنون میشم دقیق راهنمایی کنید سپاسگزارم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است