مشاوره حقوقی رایگان - صیغه کمتر از سن 18 سال

باسلام
من یک پسر 17 ساله هستم
دیروز با یک بنده خدایی آشنا شدم که یکی از مسئولان خانه عفاف (مشهد) است و جوانانی که ممکن است بخاطر خودارضایی و رابطه نامشروع خود را تخریب کنند را به صیغه دعوت میکند.
آیا می‌تونم بدون اینکه والدین چیزی بفهمند با (رضایت) خانوم مورد نظر صیغه کنم و باهم رابطه داشته باشیم‌؟
و همچنین هیچ اسمی از خانوم در شناسنامه من یا هیچ جایی نباشه!
و همچنین پس از یک ماه جدا بشیم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این کار شما شاید نیاز جنسی شما را برطرف کند اما مشکلات زیادی به همراه دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صیغه موقت اسم طرفیت در شناسنامه درج نمی شود و اگر با شرایطی که شما اعلام کردید انجام بشه شاید از نظر شما خوب باشه.
ولی توجه داشته باشید که در عمل اینطور نیست و خیلی از این اشخاص که مدعی هستند مسئول خانه عفاف در مشهد هستند در واقع کلاهبردار هستند و از اشخاصی مثل شما پول می‌گیرند و بعدش پاسخ تلفن شما را نمی دهند و امثال شما نیز بنا به دلایلی امکان شکایت برایتان وجود ندارد و از طرفی این زنها مبتلا به انواع بیماری ها هستند و رابطه با اینگونه زنها حتی با صیغه نیز هیچگونه فایده ای برای شما ندارد.
برای حل مشکل خود می توانید به روانشناس مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است منع قانونی ندارد اما مشکلات خاص خود را دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام جدا از تمام مسائلی که ممکن است برای شما در این سن مشکل ایجاد کند که سوال حقوقی نمی باشد از نظر حقوقی این کار قابل انجام است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

منع قانونی ندارد اما مشکلات خاص خود را دارد بهتر است اینکار را نکنید