مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارمند بانک

شخصی (مرد) داخل بانک ... شهرستانمان است که به دلیل کدورت شخصی مرتب ما را اذیت می‌کند.
و یک بار هم خودش در کنار شاهد ما اقرار کرد که اگر ما بخواهیم از راه قانونی و غیر قانونی می‌توانیم شما را دور بزنیم.
نوبت دهی بانک را رعایت نمی‌کند و کار خانمها را سریعتر انجام میدهد و گستاخانه جواب ارباب رجوع ها را می‌دهد.
برای شکایت از این کارمند چه کار باید بکنیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید می توانید پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باسلام ؛به دایره حراست بانک مراجعه واز ایشان شکایت خودرا مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از دایره حراست بانک پیگیری واز ایشان شکایت خودرا مطرح نمایید