مشاوره حقوقی رایگان - پرینت حساب بانکی بدون اجازه صاحب حساب

سلام. من با شوهرم یکم اختلاف حساب داشتیم رفته بانک و پرینت حساب منو خواسته بانک هم پرینت حساب منو تقدیم آقا کرده. من میتونم از کارمندی که این کار رو کرده شکایت کنم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بله چون احراز هویت نشده تخلف نموده ومی توانید گزارش کنید ثبت شکایت از بانک ها در بانک مرکزی و پیگیری شکایت ثبت شده با کد رهگیری، صرفا از طریق مراجعه به آدرس سامانه ارتباط مردمی بانک مرکزی crm.cbi.ir، امکان پذیر می باشد و در حال حاضر، سامانه تلفنی، برای انجام این امر، وجود ندارد، اما، راه ارتباطی برای راهنمای شکایت، از طریق تماس با مرکز تلفن بانک مرکزی، به شماره 29951 می باشد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله حتما
از طریق بازرسی بانک ‌ مرکزی پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
کارمند بانک مرتکب تخلف شده اند قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله به اداره‌ی حقوقی بانک مربوطه شکایت نمایید