مشاوره حقوقی رایگان - شهود کذب

سلام
باید چگونه شکایت شهود را کرد برای دادن شهادت کذب ایشان در دادگاه روال آن چطوریه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید با ترفندی تخصصی شهود را جرح کرد و به چالش کشید.
وکیل دادگستری اختیار نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان شهادت کذب شکایت کنید.
باید جهت اثبات ادعای خود دلیل کافی داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مطابق باقی شکایت‌ها باید شکایت کنید و طرف دعوا شهود را قرار دهیم

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با عنوان شهادت کذب شکایت کنید.باید جهت اثبات ادعای خود دلیل کافی داشته باشید