مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی کیفری

سوال اول؛
در قرارداد سرمایه گذاری در یک شرکت کارآفرین متعلق به یک زن و شوهر در تبریز در زمینه پرورش شترمرغ، که به وعده خود عمل نکردند، بجای شکایت از شرکت از شوهر اون خانم شکایت حقوقی کردم، و محکوم شد، آیا میتونم از اون زن هم بصورت جداگانه شکایت کنم ؟
سوال دوم؛
اون فرد رو در یک شکایت حقوقی محکوم کردم، آیا به استناد رای دادگاه میتونم به جرم فریبکاری ازش شکایت کیفری کنم ؟
سوال سوم؛
آیا راهی هست که بصورت قانونی بشه استعلام کرد که این افراد پرونده دیگه ای با همین موضوع مشابه دارن یا خیر ؟
( که اگه این جرم حقوقی رو دائماً جهت تحصیل مال افراد و کلاهبرداری تکرار میکنن، ازشون شکایت کیفری کنم )

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام

پاسخ سوال اول : باید مجددا و طرح شکایت جدیدی علیه خانم بنماید
پاسخ سوال دوم : اگر منظور شما جرم کلاهبرداری ( فریب شما جهت بردن اموال شمامی باشد ) نیاز به بررسی بیشتر می باشد .
پاسخ سوال سوم : در صورت شکایت کیفری و صدور کیفر خواست ، در متن کیفر خواست درخصوص سو سابقه یا عدم سابقه ایشان ،

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارکی دارید که به صورت حقوقی میتوانید دادخواست دهید اقدام کنید اما در مورد جرم کلاهبرداری باید ارکان این جرم محقق باشد وگرنه محکوم میشوید . پس نیاز به بررسی دارد. درمورد سابقه کیفری نیز میتوانید از ثبت یارانه با ارایه کدملی طرف استعلام بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مجددا و با شکایت جدیدی علیه خانم اقدام کنید ولی برای اثبات کلاهبرداری نیاز به اثبات ارکان آن جرم هست و اگر اثبات نشود محقق نمیشود