مشاوره حقوقی رایگان - حکم توقیف

سلام وقت بخیر اگر مهلت ده روزه کارفرما برا پرداخت مطالبات تموم بشه میتونم حکم جلب یا توقیف اموال بگیرم.کارفرما میتونه تو این مدت اموالشو بنام دیگری بزنه؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر به قصد فرار از دین اموالش را انتقال دهید میتوانید طرح شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله می‌توانید اموال را توقیف نمایید منتقل کند مشمول معامله به قصد فرار از دین کیفری می‌شود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله می‌توانید اموال را توقیف نمایید منتقل کند مشمول معامله به قصد فرار از دین کیفری می‌شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله در این صورت می توانید حکم جلب بگیرید و اگر این اتفاق بیفتد و اموال خود را به نام بزند میتوانید تحت عناوین مختلف شکایت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید اموال را توقیف و در صورت فرار از پرداخت دین شکایت کنید