مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب شرکت توسط کارگر

با سلام
من برای شرکتی کار کردم ولی متاسفانه مطالبات من را پرداخت نکردند رفتم شکایت کردم و اجرائیه گرفتم و درخواست توقیف و مسدودی حساب کردم دادورز گفت چون شرکت هست فقط یک حساب را می تونیم مسدود کنیم من هم ناچارا توقیف اموال گرفتم میخواستم ببینم با توجه به اینکه ما دو نفر هستیم و مطالباتمون نزدیک به 400 میلیون هست دو تا سوال داشتم اول اینکه ایا مطلبی را که دادورز در خصوص مسدودی یک حساب اعلام کرده درست هست یا نه؟ و دوم اینکه بعد از توقیف اموال چطوری می تونیم سریعتر به پولمون برسیم؟
اجراییات هم در اجراییه قید کرده مال توقیفی تحویل امین اموال گردد این یعنی چی؟

ممنون میشم راهنمایید بفرمایید

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید درخواست توقیف کلیه حساب های بانکی را بدهید
مال بعد از توقیف تحویل امین می گردد تا زمان ارزیابی و انجام مزایده

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میتوانید درخواست توقیف کلیه حسابهای بانکی را نمایید
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود