مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم صلح نامه بوسیله وکالت کاری بعد از فوت

باسلام ، درصورتی که بعد از فوت شخصی ، فرزند او بوسیله وکالت نامه کاری ، به کمک دفترخانه ، سند صلح مغازه متوفی رابرای خود ثبت کند ، با این وجود که این سند چندین ماه بعد از فوت آن مرحوم باشد و عملا وکالت بعد از فوت باطل میشود ، چگونه باید از دفترخانه یا آن فرزند شکایت کرد تا صلح نامه باطل و مغازه به باقی وراث برگردد؟ باتشکر

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی محل شکایت کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع و تنظیم سند خلاف واقع از هردو طرح نمایید. همچنین می توانید دادخواست ابطال سند صلح را با ارائه مدارک از دادگاه حقوقی محل تقاضا نمایید .

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست رد معامله فضولی و ابطال صلحنامه

حسن  اربابي  مطلق

جناب آقای حسن اربابي مطلق :

با سلام
ابتدا میتوانید از طریق دفتر خدمات قضایی و دادسرا تحت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع و تبانی و مشارکت در کلاهبرداری از فرزند دیگر و دفترخانه دار شکایت کیفری نمایید
همچنین همزمان دادخواست ابطال اسناد ذکر شده را از طریق دفتر خدمات قضایی و محاکم حقوقی مطرح نمایید
پیشنهاد بنده اینست بعلت پیچیدگی موضوع حتما آنرا به وکیل واگذار نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام متاسفانه این جرم به دفعات افتاده است این جرم جعل و استفاده از سند مجعول رسمی باشد می توان شکایت نماید یا تمام کار را به وکیل بسپارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست ابطال معامله و ابطال سند رسمی بدهید که اگر معلوم شود معامله و تنظیم سند بعد از فوت بوده در این صورت معامله و باطل و سند نیز ابطال می شود.