مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب بخاطر سایت بت

من حسابم مسدود شده زیادم وارد نشودم بجز چند باری الان باید چطور این مشکل رو رفع کنم سپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید به دادستانی کل کشور مراجعه کنید
البته جدیدا فرم پر می‌کنند و ارسال بار اول تعهد اخذ می‌شود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با مراجعه به بانک و مشخص شدن مرجع مسدود کننده به احتمال زیاد شما را ارجاع می دهند به معاونت فنی قوه قضائیه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید از طریق مرجع مسدود کننده حساب موضوع را پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر وارد سایت شرط بندی شدید با توجه به مبالغ واریزی و برداشت مجازات متفاوت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سامانه ثنا ثبت‌نام کنید و از طریق سایت دادستانی پیگیری کنید.