مشاوره حقوقی رایگان - با سلام چگونه میشد امضا با تهدید رو ثابت کرد

سلام. چند روز گذشته در پی اختلاف مالی در جلسه ای با طرف داشتم اما در جلسه درب هارو قفل کردن گوشی بنده رو هم ازم گرفتن و از من سفته و دستنویسی مبنی بر کلاهبرداری اینجانب با کلی تهدید که ما کلی اشنا داریم و اینا از من گرفتن بعد به پلیس خبر دادن که ایشون کلاهبرداره پلیس اومد دید که گوشی دست اقایون بود حالا با توجه به اینکه مامور پلیس هم دیده میشه چیزی ثابت کرد ؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می بایست شکایت کیفری طرح نمایید و تقاضای کارشناس خبره خط جهت تشخیص امضا و نوشته در حالت اضطرار یا تهدید نمایید. به هرحال تصمیم نهایی با قاضی رسیدگی کننده می باشد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست در این خصوص شکایتی به عنوان کیفری مطرح نمایید و پرونده به کارشناس رسمی دادگستری ارسال می‌شود و دادگاه محترم با توجه به تمام جهاد پرونده و تحقیقات طرفین پرونده رای صادر می نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت خود را ثبت کنید