مشاوره حقوقی رایگان - با زور امضا گرفتن

در حدود 20 روز ماشین فروختم به شخص که می‌شناختیم به یک فقر چک داد پشت نویسی شده بود با آنکه چک ایشان صیاد بود اسم من ثبت نکردن رفتم بانک حساب سفید هستش ولی مبلغ با ثبت نبود من دعوت کرد مغازاش کفتش بیا اینجا چک روز بدم بعدش توی مغازه اسلحه روی سرم گذشت کفتش امضا کن من نکردم کتک کاریم کردن 3 نفر بودن من فرارکردم الان راهنمایی کنید من چیکار کنم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر اکراه یا اجبار در امضا کردن مدرکی داشتید این اکراه و اجبار با توجه به نوع پرونده بررسی شود

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
اگر مدرکی دارید میتوانید به جرم سلاح کشی و تهدید طرح شکایت نمایید . و از نظر حقوقی دادخواست مطالبه وجه چک ثبت کنید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در خصوص ضرب و جرح و تهدید با سلاح گرم می توانید شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان تهدید میتوانید طرح شکایت نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است....