مشاوره حقوقی رایگان - خودرو امانتی

باسلام..پسر من ماشین دوست و همکارش را امانت گرفت متاسفانه یک ماشین از عقب زده و مقداری خسارت برداشته که اقدام کردیم و کروکی و پرونده...هنوز کارشناس بیمه تعیین خسارت نکرده ....دایی طرف از الان داره ادعای افت قیمت و خسارت بیشتر میکنه....سوال اینجاست ایا دایی نامبرده این حق را دارد که علیه ما مدعی شده؟ماشین مدل 1385 میباشد و میگوید باید بی رنگ و مثل اول باشد در حالی که قبلا هم تصادف داشته وافسر تصادفات هم خودش عنوان کرد ماشین قبلا هم تصادف کرده........ممنونم اگر راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر دایه ایشان این حق را ندارد مگر اینکه سند به نام دایی ایشان باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مالک خودرو یا نماینده قانونی می تواند پیگیری کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مگر اینکه سند به نام دایی ایشان باشد