مشاوره حقوقی رایگان - خرید گوشی

با سلام. بنده به صورت انلاین از طریق اینستاگرام یه گوشی ایفون ایکس به شرط ریجستر سفارش دادم وقتی رسید دستم ریجستر نداشت و چندین ماه فروشنده جواب نمیداد تا اخر به صورت حضوری سفر کردم تهران و رفتم فروشگاهشون و گوشی رو با یه ایفون 7 به شرط ریجستر تعویض کردم و قرار شد بقیه پولم رو پرداخت کنه.
ولی این ایفون هفت هم الان ریجستر نداره و کارتن گوشی هم متعلق به خودش نمی باشد و بقیه پول رو هم پرداخت نکرده و مکان فروشگاهشون هم عوض کردن و بهشون دسترسی ندارم از چه طریقی باید شکایت و پیگیری کنم؟!

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید تحت عنوان فروش کالای قاچاق شکایت کنید و مبلغ خود را دریافت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید تحت عنوان فروش کالای قاچاق شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان فروش کالای قاچاق شکایت کنید