مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با حیوان منجر به صدمه دید شخص ثالث

با سلام و خسته نباشید
داداش من به یه سگ گله در جاده تصادف کرده سرعتش به اندازه ای پایین بوده که هیچ صدمه ای به حیوان یا ماشین وارد نشده ولی سگ با همون سرعتی که در حال طی کردن عرض جاده بوده بعد از برخورد چهار الی 5 متر دویده و از پشت خودش رو به چوپان گله زده و باعث زمین خوردگی چوپان شده و چوپان ادعای صدمه دیدن میکنه خواستم ببینم الان داداش من مقصر هست یا نه ؟

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

بستگی داره پلیس چه کروکی رسم کنه