مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

سلام بنده برای شریک شدن قراردادی را امضا کردم که سه سال مدت داشت و در یک بند از قرارداد ذکر شد است که پول آورده ی بنده بدون بازگشت خواهد بود. (مبلغ پنج میلیون برای دلال شدن در انجام دادن پایان نامه های دانشجویان از من گرفته شد در حالیکه این مبلغ صرف هیچ هزینه ایی نشد). در زمانی که مدت زمان قرارداد هنوز تمام نشده بود به شورای حل اختلاف شکایت کردم ولی شورا به نفع طرف مقابل رای صادر کرد . حال آیا با توجه به اتمام تاریخ قرارداد باز هم نمیتوانم پول خودم یعنی پنج میلیونم را پس بگیرم ؟؟؟؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

وقتی در قرارداد ذکر شده است بدون بازگشت نمی توانید بر خلاف مفاد آن اقدام نمایید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بعدازمنقضی شدن قراداد، همه چیز به حالت سابق برمی گردد ،وفسخ قوانینی داردکه دراین بحث جایگاهی ندارد.موفق باشید

نگین کیانی

سرکار خانم نگین کیانی :

حتی پس از انقضاء قرارداد نیز، استرداد وجه ممکن نیست.