مشاوره حقوقی رایگان - ثبت نام برای نیروی هوایی ارتش

با عرض سلام و خسته نباشید بنده 21 ساله هستم و در سن 5 سالگی عمل بیضه انجام دادم که الان هم عوارض ناشی از مشکات عمل را در پی دارم و اندازه های بیضه های من در طول 15 سال کاهش یافته و هچ دردی هم ندارم و بنده برای کارمندی نیروی هوایی ارتش ثبت نام کردم ایا در معاینات پزشکی رد میشم

پاسخ ها :

یک وکیل :

با سلام
از پزشک متخصص مشورت نمایید ولیکن چنانچه رسته استخدامی پیاده باشد منعی متصور نیست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست.
از پزشک متخصص سوال کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نظر کمیسیون ملاک نظر می یاشد با پزشک متخصص مشورت نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باسلام با نظر کمسیون پزشکی مشخص میشود