مشاوره حقوقی رایگان - گزینش ارتش

سلام خداقوت وقت بخیر خسته نباشید

بنده سال دیگه میخواستم وارد نظام بشم یا توی نیرو انتظامی یا ارتش.

خیلی استرس و ترس دارم که توی مراحل تحقیقات مردود بشم یه مشکل دارم

ما یه مدت با همسایه مون رفت و آمد داشتیم خانم هس ایشون به مامانم میگه 15 میلیون پول داری تا 1 الی 2 ماه به قرض من بدی مامانم از توی حساب بانک که سپرده داشتیم 15 تومن بهش میده و 3 ماه میگذره اذیت میکنه پول رو نمیده بعدش به مامان من میگه تو مدرکی نداری که به من پول دادی برو شاکی شو
تا یک روز مامانم با خاله م توی خونه همسایه مون بود و مامانم چندتا طلا ازش بر میداره میگه یا پول رو میدی یا طلاهات جا حساب
همسایه مون میره شکایت میکنه و پرونده سرقت تشکیل میده.
و عصر بود که از طرف آگاهی میان مامانم و خالمه رو میبرن 2 روز بازداشت مواد مخدر بودن چون بازداشتگاه خانم ها کُلا در کرمان اونجا هس و بعد از 2 روز که بودن با سند خونه آزاد میشن و توی دادگاه جلسه سوم همسایه مون رضایت میزنه رو پرونده و مامانم 20 میلیون خسارت طلا هارو میده و دادگاه ششم قاضی بهشون حکم تعلیقی 2 سال میده ولی خداشکر زندان نرفتن آیا براشون سوء پیشینه درست شده
چون من پلیس افتخاری ام توی سیستم کلانتری مون زدم کد ملی شون زده بود سرقت زیرورآلات

آیا امیدی هس که مردود نشم برای موضوع مامانم خیلی میترسم

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی باعنایت به شغل مورد تقاضا احتمال تأثیرگذار بودن سابقه خانواده در مراحل گزینش و استخدام می باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

احتمال این موضوع در گزینش وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سوال شما حقوقی نمی باشد بلکه گزینشی است و در اختیار مرجع محترم مربوطه می باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قابل پیش بینی نیست . بطور کلی در مصاحبه ها صداقت داشته باشید و واقعیت را بگویید .

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام در استخدام نیروهای مسلح نداشتن سو پیشنه برای فرد متقاضی استخدام شرط وضعیت اخلاقی و حسن شهرت خانوادگی نیز مد نظر می باشد و تحقیقات محلی نیز انجام می‌گیرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام پاسخ جنابعالی قبلاً داده شده است. به پرسش و پاسخ دیروز مراجعه فرمایید .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

نتیجه قابل پیش بینی نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام گزینش مسئول رسیدگی است و هر یک از مراحل گزینش امتیاز بندی است و سپس بنابر نظر حفاظت آن ادراه مشخص می‌شود که رد شدید یا قبل

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام ، مشکلی نیس میتونین استخدام بشین وارتباطی به موضوع نداره

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولا خیر مشکلی بوجود نمی آید
جزء سوء پیشینه موثر کیفری محسوب نمی شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک جهت مشاوره متناسب با موضوع خواهد بود

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.