مشاوره حقوقی رایگان - ورثه

سلام و وقت بخیر ..خسته نباشید پدرم بنده سال 95 فوت کردند و بعد از فوت ایشون بنده از سایر وراٍث وکالتنامه گرفتم (مادرم ،2 خواهرم ، پدربزرگ و مادربزرگ) تا کارهای حقوقی و بانکی رو انجام بدم...یکی از پرونده های دادگاهی پدرم موند و نتونستم تا الان نتیجه بگیرم و متاسفانه امسال 2 نفر از وراث که پدربزرگ و مادربزرگ بنده بودند فوت کردند، این دو مرحوم در قید حیات همه حق و حقوق خوشدون رو بخشیده بودن...آیا من برای ادامه کارهای دادگاه پدرم باید از عمه و 2 عموی خودم وکالت بگیرم، باید مجددا انحصار وراثت بگیرم.انها هم جزوء ورثه محسوب میشوند..ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود آنچه در گواهی انحصار وراثت قید ش است جز وراث هستند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله باید از وراث اجداد خود وکالت بگیرید اگر اعراض از ارث را قبول دارند نیازی به اخذ وکالت نیست .‌در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مجدد" انحصاروراثت و وکالت اخذ شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله باید انحصار وراثت انجام و از آنها وکالت قانونی اخذ شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به نوع انتقالات دارد اصولا باید انحصار وراثت و اخذ وکالت از وراثشان انجام پذیرد