مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تقسیم هزینه های ساختمان

با سلام.
بنده مدیر ساختمان 9 واحدی هستم که 4 طبقه 2 واحدی و یک طبقه یک واحدی هست و ساکن آن یک نفر میباشد.
به تازگی نرده حفاظ برای حیاط و تعمیر جک در پارکینگ و تعمیر آسانسور و تعویض در ورودی لابی صورت گرفته،نحوه تقسیم هزینه ها بر حسب متراژ هست یا خیر؟
در ورودی و حفاظها جزو تزیینات ساختمان هستن آیا تقسیم بر 9 میشود یا 10؟
تعمیر جک و آسانسور تقسیم بر 9 میشود یا 10؟
ممنون میشم جواب بنده را بدهید،با تشکر؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بر حساب متراژ است بله تقسیم کنین به زیر بنای فضای اختصاصی هرچقد دارن به همان مقدار می بایست پرداخت کنن

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله بر اساس متراژ باید محاسبه و پرداخت شود.