مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تقسیم هزینه های ساختمان

ساختمان ما 4 طبقه و ده واحد هست و برای نصب مخزن آب و تجهیزات مربوطه از جمله اتصالات ، لوله کشی و ایجاد سایه بان، هزینه های مربوطه می بایست به چه نسبت و بر چه اساس بین واحدها تقسیم شود ؟

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

طبق قانون تملک آپارتمانها به نسبت مساحت حصه اختصاصی هر مالک مگر اینکه در مجمع عمومی توافق دیگری حاصل شده باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
توافقی است مگر اینکه بر اساس مساحت حساب شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما ، هزبنه نصب مخزن اب ، به صورت مساوی بر عهده تمام ‌مالکان است