مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز
بنده طی شکایت از مهریه طرف اعسار از هزینه دادرسی رو مطرح کردن که هم در دادگاه بدوی هم تجدید نظر اعتراضشان رد شد بنده دو باره اجرای حکم فرستادم اما دوباره مثل اینکه اعتراض زدن در دادگاه بدوی که باز هم رد شد، سوال من اینه مگه بعد از حکم قطعی دادگاه تجدیدنظر میشه دوباره بدون دلیلی اعتراض داد و اینکه این اعتراضها چقدر ادامه دار هستند؟؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بعد از قطعیت حکم نمی توان اعتراض کرد مگر شرایط اعاده دادرسی فراهم باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نمی توان اعتراض کرد مگر شرایط اعاده دادرسی فراهم باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از صدور حکم قطعی شما میتوانید برای اجرای حکم تقاضای صدور اجراییه کنید . از طریق اجراییه ثبت اموال وی زا توقیف کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر رای قطعیت یافته باشد راهی نیست جز اعاده دادرسی ان هم با شرایطی امکان پذیر است