مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ترکه

با سلام و احترام و تشکر از زحمات شما
چهار دختر و یک پسر با مادر وراث پدری که از سرطان دار فانی را وداع گفت مادرم با همدستی یک بنگاهی اشنا تمام مایملک پدر را به اسم خودش قولنامه کرده گواهی انحصار وراثت را گرفته ام تحریر انجام شده و درخواست تقسیم ترکه نموده ام مادر در جلسات شورای حل اختلاف حاضر نشد و قولنامه ها را نیز به کارشناس دادگستری نشان نداد و اعلام نمود که به دادگاه ارائه خواهد داد. ما نگران اولین جلسه دادگاه هستیم که یک ماه دیگر برگزار خواهد شد. در اخرین روز های زندگی پدرم رمقی برایش نمانده بود و مورفین و تریاک استفاده می کرد و اثار اثرانگشت را همه در بیمارستان بر روی انگشت پدر دیدند. لذا تقاضا دارد ما را راهنمایی بفرمایید که چگونه در اولین دادگاه در قولنامه ها شبهه ایجاد کنیم تا به یکباره همه چیز بر علیه ما تمام نشود؟ تا بتوانیم حق مان را از مادر بگیریم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شماباید ضمن توضیح وضعیت پدر ، نسبت به مدارک مادر ابراز تردید کنید تا به کارشناس ارجاع دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در جلسه اول درخواست بدید مدارک به کارشناسی ارجاع بشه و از طریق کارشناسی موضوع قابل تشخیص است .
حتی اگر اثر انگشت پدرتان را گرفته باشند می توانند با اثبات حجر معاملات پدرتان را ابطال کنید یا درخواست ثمن معامله بدهید.