مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

با سلام، در سند ازدواجم، مبلغی بابت اسباب و خانه داری برای مهریه ام قید شده که همسرم در دوران عقد با نصف اون مبلغ 4 تکه وسایل بزرگ خریدن و فاکتور به نام من (زوجه) صادر شده... با توجه به اینکه زوج این مبلغ را بابت خرید اسباب و خانه داری ضمانت کرده میتواند ادعایی کند؟
و آیا میتوانم، این اقلام را هم به عنوان جهیزیه ام استرداد کنم؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام . یعنی نوشته شده فلان مبلغ بابت مهریه زوج باید به زرجه بپردازد و یا اسباب تهیه کند، اگر این باشد اسباب از ان شماست.