مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام و خسته نباشید
پدر بزرگ بنده 8 سال پیش فوت شده و یک مغازه ب وراث ک 3 تا پسر و 2 دختر هستن رسید البته بدون تفکیکی ک هنوزم مغازه فروش نرفته سندشم بنام پدر بزرگم بوده.حالا پدر من فوت شده میخواستم ببینم چون پدرم فوت شده دیگه ب اولادش چیزی نمیرسه و همش ب عمو ها و عمه ها میرسه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدر شما بعد از پدربزرگتان فوت شده و پدرتان ارث می رسد و شما می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت سهم پدری خود را مطالبه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر به این شکل میباشد شما سهم پدر خود را به ارث می برید و هر کدام از شما می تواند کاری به توافق سایرین نداشته باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پدر شما قبل از پدربزرگ فوت کرده باشد ارث تعلق نمیگیرد اما در مورد سوال امده پدر بعد از پدربزرگ فوت کرده بنابراین شما و پدر ارث میبرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه پدر شما بعد از پدرش فوت شده باشد سهم الارث نامبرده به فرزندان و همسرش می‌رسد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر پدر بعد از پدربزرگ فوت کرده بنابراین شما و پدر ارث میبرید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سهم الارث نامبرده به فرزندان و همسرش می‌رسد