مشاوره حقوقی رایگان - سهم ارث

سلام. پدرم چند سال زودتر از پدربزرگم فوت کرد بعد قانون سرپرستی من رو که هفت سال داشتم رو به پدربزرگم داد الان بعد از فوت پدربزرگم آیا من هم از اموالش ارث می برم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اگر فرزند زودتر از پدر فوت نماید نه پدر و نه نوه از پدربزرگ ارث نخواهند برد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر فرزند زودتر از پدر فوت نماید نه پدر و نه نوه از پدربزرگ ارث نخواهند برد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر اگر فرزند زودتر از پدر فوت نماید نه پدر و نه نوه از پدربزرگ ارث نخواهند برد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ارث نه. ولی درقالب عقود دیگر در زمان حیات پدربزرگ ممکن است. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید