مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح نام مادر در شناسنامه

سلام وقتتون بخیر من میخوام نام مادرم رو در شناسنامه تغیر بدم وقتی پدرم با مادرم ازدواج کرد مادرم بچه دار نمیشه و پدرم یه خانمی رو صیغه میکنه من فرزند اون خانمی هستم که پدرم ایشون رو صیغه کرد خانمی که منو به دنیا اورد وقتی نوزاد بودم ولم میکنه و میره پدرم هم منو نگه نداشت و از مادرم طلاق میگیره و میره اما همسر قانونی پدرم که بچه دار نمیشد از من نگه داری کرد و تا الان که 18 ساله تمام هزینه و همه چیز با مادرم بود کسی که منو بزرگ کرده به نظر من ایشون مادر واقعی من هست من میخوام اسم کسی که منو بزرگ کرده به عنوان مادر در شناسنامم باشه نه کسی منو بدنیا اورد و ولم کرد ایا این امکان وجود داره؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر به جای اسم عوض کردن به مادر فعلی خود محبت و احترام کنید نیازی به تغییر نام نیست تغییر نام چیزی را اضافه و یا کم نمیکند مرهون محبت های مادر فعلی خود باشید توام با احترام