مشاوره حقوقی رایگان - تصحیح اطلاعات غلط شناسنامه

با سلام، مادر اصلی پدر بنده، هنگام زایمان از دنیا رفت و پس از ازدواج پدربزرگم با فرد دیگر، نام همسر جدید به عنوان مادر در شناسنامه پدرم ثبت شد. نامادری پدرم بعد از 10 سال طلاق گرفته و با مرد دیگری ازدواج کرد و صاحب دو پسر هم از همسر دوم خود شد.
حالا بعد از 15 سال از مرگ پدر بنده و یکسال از مرگ مادر ناتنی که در شناسنامه، مادر اصلی است.
فرزندان کاملا ناتنی این خانم ادعای ارث کرده و به انحصار وراثت اعتراض کردند و برای مادر خود سهم الارث تعیین کردند.
و با توجه به مندرجات، رای به دارا بودن سهم مادر از فرزند که زودتر فوت کرده، دادند.
ما چطور باید ثابت کنیم که ایشون مادر ناتنی بودند؟
ممنون.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام دادخواست نفی نسب تقدیم دادگاه کنید. گواهی تولد فرزندمضبوط درپرونده پدرتان درثبت احوال با تاریخ ثبت رسمی ازذواج خانم باپدربزرگ,مطابقت یا مغایرت رامشخص خواهد کرد.واگرچنین چیزی امکان پذیر نباشد با گواهی گواهان قابل اثبات می باشد