مشاوره حقوقی رایگان - شارژ و هزینه های تعمیرات

با درود و خسته نباشید. میخواستم بدانم آیا در یک آپارتمان پنج طبقه نه واحدی شارژ ساختمان با وسعت هر واحد تعیین میشود؟ و آیا برای تعمیرات درب اتوماتیک پارکینگ و تعمیر آسانسور هم نسبت به وسعت واحد باید پرداخت کرد!؟ممنون میشوم توضیح کامل بدهید.

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام معمولا و مطابق عرف با تقسیم هزینه ها بین تمامی ساکنین صورت میپذیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر توافقی غیر از این نشده باشد طبق قانون بر اساس مساحت محاسبه میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بیشتر هزینه ها بر اساس مساحت پرداخت می شود مگر اینکه برخلاف آن توافق شده باشد.