مشاوره حقوقی رایگان - تعیین کردن مبلغ شارژ

سلام
من و مادر در آپارتمانی مستأجر هستیم. سال 97 زمانی که وارد آپارتمان شدیم ، مبلغ شارژ 100تومن بود الان حدود 3ساله داخله همین آپارتمان ساکن هستیم ولی بابت شارژ بیش از 100تومنی که گفته بودن ازمون دارن میگیرن. ما نه مصرف آب داریم نه گاز ، یعنی کسایی که پنج نفره هستن با ما که دو نفریم، یکسان پول میدیم و نمیدونیم چجوری باید حساب کنیم. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسینعلی پیرعلی

حسینعلی پیرعلی :

سلام شما باید با مدیر ساختمان صحبت کنید تا مشخص نماید بر چه مبنایی حق شارژ را تعیین میکند .

سید حسین علوی

سید حسین علوی :

درود خیر
ماده در این زمینه اطلاق دارد:
حقوق وتعهدات وهم چنین حصه هریک ازمالکین قسمت های اختصاصی از "مخارج قسمت های مشترک متناسب است با نسبت مساحت قسمت اختصاصی" به مجموع مساحت قسمت های اختصاصی تمام ساختمان به جز انچه ک به موجب این قانون استثنا شده باشد..