مشاوره حقوقی رایگان - مهریه گرفتن با داشتن حق طلاق

با سلام و خسته نباشید خدمت شما وکلای عزیز همسر بنده یکساله من و بدون نفقه ول کرده رفته شهرستان با وجود اینکه حق مسکن با من هست لازم به ذکر است که قبل از ترک انفاق در منزل شخصی من زندگی میکرد همه هزینه های زندگی با خودم بود واین موضوع باعث شد اونا پرو بشن و من و ترک کنه و الان برام شرط میذاره که باید مهریه ببخشی حق طلاق و پس بدی خونه به نامم بزنی میخوام شکایت کیفری و حقوقی ترک انفاق و نفقه رو کردم اما چون سامانه ثنا ثبت نام نمیکنه کارم طول میکشه از شما راهنمایی میخوام چطوری میتونم حق و حقوقم و بگیرم و بابت اینهمه ظلمش به زندان بندازمش

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام اگر بیش از 6ماه ترک انفاق کرده باشد کیفری است و حبس دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان ترک انفاق شکایت کنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نياز به مشاوره تلفني هست
تماس بگيريد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به شما پیشنهاد می شود که در این خصوص حتماً وکیل داشته باشید وکیل کمک شایانی می تواند به شما بکند و بابت ترک انفاق میتواند شکایت کند نفقه به دو صورت قابل مطالبه است و هر کدام شرایط خاص خود را دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان ترک انفاق می‌توان طرح شکایت کرد