مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام دیوان عدالت اداری

برای پرونده من در واحد اجرای احکام دیوان به تاریخ 1401/08/18 وقت نظارت تعیین شده. میخوام بدونم مگه تو واحد اجراییه چه اتفاقی میخواد بیوفته که برای 5 ماه دیگه بهم وقت نظارت دادن جز اینه که یه حکم واسه اجرای رای من صادر بشه ؟ دلیل این تاخیرو میخواستم سوال کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وقت نظارت مربوط به خود شعبه است شما می توانید حضورا پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما می توانید حضورا پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خدمت شما عرض کنم وقت نظارت از موارد خود شعبه می باشد یعنی در آن وقت نظارت پرونده شما توسط رئیس محترم دادگاه باز میشود و با توجه به موضوع پرونده شما درخواست های که باید داده شود داده می شود