مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع رای به اجرای احکام دیوان عدالت

سلام و عرض ادب

در خصوص پرونده اداری، بنده پس از صدور رای دادگاه بدوی «به نفع اینجانب» و پایان مهلت دادگاه تجدید نظر درخواست صدور اجرائیه دادم. پس از پیگیری حضوری متوجه شدم رای قطعیت پیدا کرده و پرونده به اجرای احکام ارجاع داده شده‌. این درحالیست که هیچ تغییری در سامانه ثنا برای من ثبت نشده است. حال سوالی که از شما عزیزان دارم این هست:
1.بعد از ارجاع رای به اجرای احکام چقدر زمان میبرد تا دستور به محکوم علیه ابلاغ شود؟ و چقدر زمان دارد تا از رای پیروی کند؟

2. با توجه به اینکه در ثنا برای بنده تغییری ثبت نشده، آیا من بعد در روند پرونده تغییری ثبت خواهد شد؟ و تاریخ ابلاغ حکم به محکوم علیه را به بنده اطلاع میدهند؟

پیشاپیش از راهنمایی شما سروران سپاسگزارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اجراییه ظرف ده روز و لایحه جهت تسریع ارسال کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
پرونده نیاز به بررسی دارد . محکوم علیه ظرف ده روز میبایست مقدمات اجرا را فراهم نماید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

محکوم علیه ظرف ده روز میبایست مقدمات اجرا را فراهم نماید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای پیگیری اجرای حکم بایستی به شکل حضوری پیگیری کنید تا ابلاغ به محکوم‌علیه انجام شود. بعد از ابلاغ، محکوم‌علیه حدود 10 روز فرصت برای اجرای حکم دارد. همچنین برای عدم ثبت رونده پرونده در سایت عدلیران نیز توصیه می‌شود به نحو حضوری از طریق شعبه مربوطه موضوع را مورد پیگیری قرار دهید.