مشاوره حقوقی رایگان - زمين من خارج از طرح هادی است آيا اين مسئله برای فروش آن مشكل ساز است؟

باسلام
دادراه محترم ميخواستم خراهش كنم راهنمايي بفرماييد فروش زمين من كه خارج از طرح هادی است و مشاعی است به چه صورت خواهد بود؟ آيا از ارزش آن كاسته ميشود؟ تعيين تكليف وضعيت زمين هاي خارج از طرح هادی با چه ارگاني است؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
فروش آن با ذکر اوصافش در معامله مانعی ندارد.
درخصوص ارزش زمین از نظر کارشناسان محترم استفاده کنید.
از نظر تعیین کاربری زراعی یا غیر آن صلاحیت با جهاد کشاورزی است. و درصورت دریافت مجوز کاربری هایی که احتیاج به ساخت و ساز دارد ،صدور پروانه ساخت حسب مورد با شهرداری یا بخشداری می باشد.