مشاوره حقوقی رایگان - کلید منزل

سلام وقت بخیر من سه سال ازدواج کردم و دختر 15ماهه دارم از زورگویی و طرفداری ناحق از خانوادش خسته شده بودم همیشه همسرم توی دعوا میگفت گمشو برو خونه بابات. بعد صحبتش با مادرم قرار شد دوهفته دور باشیم تا اعصابا راحت شه و هنوز هیچ کدوم اقدام قانونی نکردیم ولی وقتی رفتم‌ وسایل بیارم کلید خونه رو از من گرفتن ایا حق همچین کاری دارن؟حق رفتن به خونمو دیگه ندارم؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

نخیر چنین حقی ندارن میتونین شکایت ممانعت از حق شکایت کنین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان ترک انفاق شکایت کنید و می توانستید همان لحظه با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید.