مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه مطالبه وجه و دیرکرد

باسلام عرض ادب و احترام. بنده 1400/10/04ماشین نیسان فروختم 80میلیون خریدار داده قرار شد تاریخ 1400/11/20تعویض پلاک کنه مبلغ 13میلیون هم موقع تعویض پلاک بده ولی خریدار حاضر نشد امروز فردا کرد 7بار هم من برای تعویض پلاک وقت گرفتم بعد از فرستادن چندین ریش سفید پیغام حاضر شد رفتیم تعویض پلاک موتور دستکوب بود جریمه تعویض موتور بدون مجوز رو به حساب دادگاه ریختم تو راهنمایی رانندگی گفتن یه هفته بعد برید تعویض پلاک کنید ولی خریدار حاضر نشدبه من گفت هر جا محکم هس برو سرتون بکوب اونجا نه تعویض پلاک میکنم نه پولتو میدم2 ماه گذشت گفتم بیا پول منو بده ولی نداد من رفتم شکایت کردم خریدار محکوم شده الان خریدار به من زنگ زده میگه مبلغ13میلیون رو به اضافه هزینه دادرسی رو به حساب دادگاه ریختم بیا تعویض پلاک کن آیا همچین چیزی امکان دارد آیا میتوانم هزینه تاخیر پولمو از خریدار بگیرم چون اون موقع که ماشین فروختم 10میلیون زیر قیمت بازار دادم پولشو لازم داشتم الان 5ماه هست خریدار حاضر نیست پول منو بده ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

اگر در دادخواست تاخیر تادیه رو مطالبه کرده باشید، باید پرداخت کنه.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

دادخواست تاخیر تادیه رو مطالبه کرده باشید، باید پرداخت کند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر در دادخواست خسارت تاخیر تادیه را مطالبه کرده باشید باید پرداخت کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید