مشاوره حقوقی رایگان - رای وحدت رویه 811

سلام خدمت بزرگواران
پدر من سال 69 ملکی رو فروخت به قیمت 1650 هزار تومن . خریدار مبلغ 550 هزار تومن اون رو هنوز پرداخت نکرده
چند وقت پبش ما شکایت کردیم هم بابت زمینی که در معامله قید شده و به ما نداده و هم به خاطر اون مبلغ 550 هزار تومن
میخواستم بپرسم که ایا ما میتونیم طبق قانون وحدت رویه 811 اون مبلغ رو به قیمت روز ملک از طرف مقابل بگیریم یا نه ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خیر به این مورد تعلق نمی‌گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر در گذشته مطالبه کرده باشید از زمان مطالبه می‌توانید خسارت بگیرید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

رای مزبور مربوط به معامله مال غیر می باشد که اینجا محلی از اعراب ندارد و عدم مطالبه ثمن طی این سال ها، اقدام علیه خودتان محسوب می شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باتوجه به توضیحات خیر
برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم برسی و پاسخ داده شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام خسارت تاخیر تادیه از زمان مطالبه محاسبه میشود

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

رای وحدت رویه 811 مشمول جرم فروش مال غیر است و در موضوع شما کارساز نیست نیز تاخیر تادیه مبلغ فوق از زمان مطالبه وجه است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رأی وحدت رویه اشاره شده ارتباطی با موضوع شما ندارد.
پاسخ سؤال شما نیز منفی می‌باشد.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

این رای مربوط به مستحق للغیر در امدن مبیع هست نه جاییکه بیع صحیح بوده و ثمن پرداخت نشده است بنابراین با توجه به صحت عقد واقع شده فقط ثمن معامله با همان مبلغ قراردادی پرداخت میشود نه به نرخ روز

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصولا خیر
برای درخواست مطالبه بهای مورد معامله طبق قیمت روز ، باید ابتدا حکم بطلان معامله صادر گردد
شما می توانید اصل مبلغ و خسارت تاخیر تادیه را مطالبه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند؛
به صرف آنچه در سوال آمده است آنچه طلب دارید به قیمت روز محاسبه نمی‌شود
لکن
نسبت به زمین که قرار بوده است به شما تحویل شود الزام مطرح گردد