مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی یارانه

از سال نود و سه یارانه ام قطع شد به تازگی ثبت نام با شماره حساب جدیدازهمان بانک کردم اماوقتی خواستم کارت بانکی رو بگیرم گفتن حساب شمابه علت بدهی مسدوداست حال ایاهمسروفرزندانم میتوانندیارانه خود راجداکنند؟دوم ایا میتوانم بانک ثبت یارانه را تغییر بدهم چون تازه ثبت نام کردم و هنوز یارانه واریز نکرده اند. سپاسگزارم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق پلیس بعلاوه 10 قابل پیگیری است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

امکان تفکیک یارانه همسر و اولاد از طریق مراجعه به فرمانداری وجود دارد. اما امکان تغییر حساب یارانه خیر.