مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام خسته نباشید
من برگه جلب پیش قسط مهرمو که هشتاس بهم دادن بعد نوشته داخل برگه باید شوهرم نیم عشر که مبلغ چهار میلیون بده اون نیم عشرو باید هم زمان وقتی مهریه رو پرداخت میکنه بده؟ یا بعد باید بده؟ ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " اگر محکوم به وجه نقد باشد (مانند فرض سوال شما) حق اجرا هم ضمن آن وصول می گردد و هر گاه محکوم له بعد از شروع اقدامات اجرائی راسا محکوم به را وصول نموده باشد و محکوم علیه حاضر به پرداخت حق اجرا نشود حق مزبور از اموال محکوم علیه طبق مقررات اجرای احکام وصول می گردد . در این صورت هزینه هائی که برای توقیف و فروش اموال محکوم علیه لازم باشد از صندوق دادگستری پرداخت شده و پس از وصول آن به صندوق مسترد می گردد .

آزاده  ابراهيمي اسكي

سرکار خانم آزاده ابراهيمي اسكي :

با سلام بله باید نیم عشر رو هم پرداخت کنن مگر اینکه شما جلب رو اجرا نکنید و با توافق بین خودتون راسا هشت سکه رو تحویل بگیرید اما اگر جلبشون کنید و ایشون بخوان به اجرای احکام پرداخت کنند حتما باید همزمان نیم عشر رو هم بپردازند