مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام.بنده مهریه ام رو اجرا گذاشتم. فردا دادگاه دارم. میخواستم بدونم اگ همسرم تو دادگاه شرکت نکنه چی میشه؟ و اگه اعسار بزنه که براش قسطی کنن چجوری باید دفاع کنم که وضعش خوبه. ی ماشین و خونه قولنامه ای بنامشه. باید تو دفاعیات چیکار کنم؟ آیا استشهاد محلی بدرد میخوره؟

پاسخ ها :

جعفر بهشتی

جناب آقای جعفر بهشتی :

سلام
بله اسشتهادیه خوبه
در کلا شما باید ثابت کنید که همسرتون وضع مالی خوبی داره و مثلا به صورت ماهانه * میلیون درآمد داره تا قاضی بر مبنای اون درآمد اقساط رو تعیین کنه

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

اسشتهادیه خوبه و باید ثابت کنید که وضع مالی خوبی داره

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در پرونده مهریه نیازی به دفاعیات خاصی نیست و دادگاه طبق عقدنامه حکم به پرداخت مهریه صادر می‌کنه و حضور زوج نیز در جلسه فایده آید ندارد و دفاع خاصی نیز نمی تواند مطرح کند.
بعد از صدور حکم قطعی و ابلاغ اجرائیه زوج می تواند دا‌دخواست اعسار بدهد که در این صورت می توانید در جلسه رسیدگی به پرونده اعسار شرکت کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید و اعلام نمایید که زوج ماشین و منزل قولنامه ای دارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید شهادت افراد مطلع را بگیرید